lichess.org
Donate
L'equip Amposta B sub-12 amb la Minicopa de Tarragona 2021

L'Amposta B sub-12 guanya la Minicopa de Tarragona 2021!!

Chess
L'equip format per Alejandro, Gerard, Josep i jo (Guillem) no va perdre ni un match.

L’equip del Club Escacs Amposta B, va protagonitzar una excel·lent actuació, proclamant-se campió de la Minicopa Tarragona en l’edició del 2021, que es va disputar al Refugi 1, Moll de la Costa, de Tarragona, en la que competien 28 equips, molts amb jugadors de superior edat.
L’equip ampostí amb components amb gran projecció de futur, estava format per Gerard Tallada, Guillem Sala, Josep Marsal, i Alejandro Sánchez, en les set rondes disputades van sumar un total de 5 victories, 2 empats i 0 derrotes.
A continuació es van classificar el Valls A sub-14, el Salauris A sub-14, l'Amposta A sub-16 amb Albert Jovani, Joan Pujol, Pep Chavarria i Darwin Toderas, seguits del Ruy López A sub-14, en sexta posició el Tarragona A sub-14, i en sèptima l’equip de la FCE, amb Gerard Añó, del Peó Vuit de Roquetes, que va guanyar sis partides i només va perdre amb Gerard Tallada de l’equip ampostí.

L'equip va fer història i van a per totes a revalidar el títol a la següent edició i també volen guanyar el campionat de Catalunya, al qual aquest any van quedar sisens.

Molts ànims i amunt AMPOSTA!